Close

EVENTS

WORKSHOP GRIMETECHNIEKEN
05/02/2018

Door Piet François

Een allround make-up artiest vindt in de theater- en toneel grime nog steeds een professionele uitdaging. Acteurs en actrices moeten soms uiteenlopende karakters of types vertolken en worden daarbij geholpen door de grime.
In deze workshop staat het “verouderen” in de kijker. Stap voor stap krijg je een overzicht van het aanbod van schminkmateriaal en toegang tot de geloofwaardige grime.
De structuur en de kenmerken van het van het normale gezicht worden benadrukt. Met oplichten en beschaduwen worden de karakteristieken naar voren gebracht. Deze basistechnieken worden toegepast met zowel water- als vetschmink naargelang de verwachtingen voor een grotere of kleinere zaal.

Piet François is gestart als grimeur en kreeg opleiding binnen het amateurtheater en volgde workshops Kryolan, Grimas en MikimFX. Hij deed veel ervaring op als toneel-, kinder-, en fantasiegrimeur. Hij werkt als grimeur voor toneelgezelschappen, geeft cursussen en begeleiding grime voor Opendoek, scholen en verenigingen en is vaak aan het werk te zien op de grimestek van evenementen.
Contact details
Schrijf je in door een mail te sturen naar info@kryolan.be !

Vermeld zeker al je gegevens:
Naam Voornaam
Adres
Telefoon nummer
Firmanaam (indien van toepassing)
Btw nummer (indien van toepassing)
info@kryolan.be
Price
€ 90 incl. BTW

Upcoming
Events

 
KRYOLAN
At Kryolan, we make make-up. But not like anybody else. Because unlike everybody else, we actually make our make-up. We‘ve done it our own way for more than 70 years and three generations. We think of it. We manufacture it. Formulate it and love it into existence. There is only one real professional make-up maker. There is only one Kryolan.
PRO CARD
  • Special discounts in participating stores
  • Free subscription to “Lebendige Maske”
  • Discounted prices for Kryolan events
NEWSLETTER